De basis van Debo Technics: ervaring

Het verhaal van Debo Technics begint in 2011. Steven De Borger, die toen meer dan 17 jaren ervaring op de teller had staan als technieker, richtte het bedrijf op. En dat was meteen een schot in de roos. Dankzij de combinatie van hard werken, veel goesting én plezier maken, groeide zijn team uit tot een bekwaam en enthousiast team van technische experts die samen met hem de verschillende projecten en uitdagingen aangingen.

Vandaag de dag is Debo Technics een gevestigde waarde in technische ondersteuning in industriële omgevingen. Met ons team van 35 techniekers, verspreid over Vlaanderen, bieden we steeds de beste service aan onze klanten. Daarnaast zorgen we door verschillende teambuildings en leuke activiteiten voor de nodige positieve groepssfeer.

Ons team blijft daardoor ook constant groeien. Ben jij ook nog op zoek naar een job waar zowel het werk als de funfactor centraal staan?

Onze core business: techniek

Vandaag de dag bestaat ons team uit een team van technici met elk hun expertise. Zowel op mechanisch als op elektrisch vlak kunnen wij al onze klanten verder helpen.
  • Outsourcing: we zorgen via de perfect geselecteerde technieker voor al jouw projecten.
  • Consulting: we brengen de onderhoudsnoden in kaart en stellen een plan op maat op.
  • Storingsinterventies: we gaan geen storing of uitdaging uit de weg. Onze techniekers zorgen voor een geschikte oplossing.
  • Inspecties: voorkomen is beter dan genezen. Via onze inspecties zorgen we voor meer efficiëntie.

Onze troeven: meer dan een gewone technieker

De grootste troef van Debo Technics? Het feit dat we niet gewoon een technieker sturen, maar dat er ook effectief nagedacht wordt over de beste match met jouw bedrijf en project. Voor elk probleem bieden wij een oplossing.

Technische vakspecialisten

Flexibele dienstverlening

Elektrisch & mechanisch

VCA** gecertificeerd

Ook deel uitmaken van ons team?

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde vakmannen, die kicken op afwisseling en uitdagingen en die niet vies zijn van hard werk in combinatie met plezier maken. Klinkt dit als muziek in je oren?
Check onze vacatures
© 2023 Debo Technics - Door NewFront